Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aventura europeană începe cu sala plină! Handbalistele noastre joacă sâmbătă, la TeraPlast Arena, cu echipa poloneză MKS Funfloor Lublin

Încep meciurile din grupele EHF European Leaguepentru handbalistele CS Gloria 2018 Bistrita-Năsăud, cea de a doua competiție intercluburi ca importanță din Europa, care funcționează din 1981

Echipa bistrițeană joacă sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 15.00, la TeraPlast Arena, cu echipa poloneză MKS Funfloor Lublin.

Biletele sunt puse în vânzare din 3 ianuarie, de la ora 12:00, online: https://biletesmart.ro/bistrita sau la casieria Clubului, str. Păcii, nr. 2A:

  • Miercuri, 3 ianuarie, de la 12:00- 16:00
  • Joi, 4 ianuarie, de la 09:00 – 16:00
  • Vineri, 5 ianuarie, de la 09:00- 13:30
  • Sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 13:00 la Complex Sportiv Polivalent Tera Plast Arena.

Important:

Abonamentele pentru sezonul competițional 2023/24 sunt valabile și în EHF.

Sursă: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

handbalistele

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346