Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Atelier tematic ,,Podoabe în bradul de Crăciun”, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează în data de 18 decembrie, începând cu ora 9:00, atelierul de creaţie „Podoabe în bradul de Crăciun”.

Sunt așteptați să participe copii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Participanţii au prilejul, astfel, de a se bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă şi totodată, cu mânuţele lor dibace, să dea curs creativităţii, imaginaţiei şi abilităţilor practice. Scopul acestei activităţi este acela de a oferi o alternativă artistică de petrecere a timpului liber şi de a realiza ornamente de iarnă. În acelaşi timp, în acest frumos decor vom cânta împreună colinde.

Atelierul tematic organizat în cadrul proiectului „Sărbători înseamnă împreună” se va desfășura GRATUIT, la sediul Muzeului Bistriţa, din str. G-ral Grigore Bălan, nr.19.
Activitate este susţinută de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Înscrierile se fac la sediul Muzeului Bistriţa, din str. G-ral Grigore Bălan, nr.19, pentru grupuri mai mari de 5 persoane.
Vă așteptăm cu drag!

Sursă: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346