Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(FOTO) APEL 112 – O bătrânică izolată în propria casă, salvată la timp de o echipă de la Salvamont Bistrița-Năsăud

Salvamont Bistrița Năsăud, îngerii în roșu.

Echipa de salvare a intervenit în localitatea Telciu, într-o zonă greu accesibilă pentru acordarea primului ajutor și evacuarea unei persoane cu afecțiuni medicale.

,,Este vorba despre o femeie în vârstă de 87 de ani, care își ducea zilele singură într-o zonă izolată, fără drum de acces și fără curent. Aceasta era foarte slăbită și nu putea fi transportata pe picioare până la ambulanță”, a transmis pentru ZoomzetBN Marius Tăloi, salvator montan.

Din fericire persoana a fost evacuată în siguranță și predată echipajului SMURD.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346