Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alin Țegle este jucătorul Gloriei 2018! Mijlocașul bistrițean revine, după nouă ani, acasă

Suntem extrem de bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul bistrițean revine după nouă ani ACASĂ, la Gloria – echipa la care a debutat în fotbalul profesionist și pentru care a jucat timp de două sezoane în Liga a 2-a.

În perioada 2015-2023, a jucat la Luceafărul Oradea, CS U Craiova, CSM Reșița, AFC Turris Turnu Măgurele, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Slatina.
Cu o experiență bogată în Liga 1 și Liga a 2-a, Alin Țegle vine să contribuie decisiv la promovarea Gloriei 2018 în Liga a 2-a.

,,Mă bucur și le mulțumesc celor din conducerea clubului și a secției de Fotbal că s-au gândit la mine și m-au dorit aici. Sunt bucuros că m-am întors acasă. Îmi doresc să ajut echipa la îndeplinirea obiectivului de promovare în Liga a 2-a. Abia aștept întâlnirea cu suporterii, care sper că ne vor rămâne aproape în continuare”, a transmis Alin Țegle.

Sursă: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346