Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ADI Deșeuri: Se modifică programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Cartierul Unirea din Bistrița

Anul 2024 vine cu o modificare a programului de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Cartierul Unirea din Municipiul Bistrița.

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna IANUARIE 2024 este următorul:
– 03 IANUARIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
– 10 IANUARIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
– 17 IANUARIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
– 24 IANUARIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal – Pentru cartier Unirea!

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de sâmbătă.

Vă rugăm să nu vă mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case. Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case nu mai deservite de operatorul de salubritate Supercom, transmit reprezentanții.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte. De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Pentru toate localitățile din județ – puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346