Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A furat pavaj de pe Bulevardul Independenței, pentru a-l folosi în scop personal. Bărbatul a fost fotografiat, iar imaginile au ajuns pe Facebook

Un bistrițean prins cu…pavajul ,,în sac”. Acesta a fost dat de gol prin intermediul unor fotografii postate pe facebook.

Materialele urmau să fie folosite la pavarea trotuarelor de pe Bulevardul Independenței din municipiul Bistrița. Polițiștii locali au identificat autoutilitara din imaginile prezentate de cetățeni, precum și proprietarul acesteia.

,,Au fost efectuate verificări, iar în interiorul autoutilitarei au fost identificate mai multe bucăți de pavaj, de diferite dimensiuni, asemănător cu cel care este deja montat în zona respectivă a municipiulu”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Persoana identificată a recunoscut faptul că, a sustras materialele pentru a le folosi în scop personal.

A fost sesizată echipa operativă din cadrul IPJ Bistrita-Năsăud pentru efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346